rozbujnik Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Witam, chciałem zapytać jak najlepiej dla poprawy wydajności karty R9550 256mb 128bit Sapphire skonfigurować najnowsze sterowniki OMEGA ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozbujnik Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Pomoze mi ktos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Zazwyczaj ustawia się mniejsze wartości Anizo, AntiAliasing, MipMaping i reszte. pozatym możesz podkręcić karte wtedy zyskasz większą wydajność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozbujnik Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 a dokladnie na ile ustawic te ustawienia?a ze podkrecic to wiem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 w nowych omegam masz chyba język polski wiec pisze :mur: ja uzywam wersji 2.5.97a i mam wszystko po polsku <_< . Masz zainstalowanego RadLinkera, on napewno jest po polskiemu :lol: Pozatym raczej nie znajdziesz uniwersalnego ustawienia tak żeby Ci wszystkie gry dobrze chodziły. Musisz sam poeksperymantować z ustawieniami tak aby dana gra działała wmiare płynnie. Dużo daje optymalizacja gry pod karty ATI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...