blackangel Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Przyszedł kolega z dyskiem co zawsze go podpinałem i nie miałem żadnego problemu a teraz pojawił się taki błąd jak wyszukuje dysków IDE Channel 1 Master Hard Disk S.M.A.R.T. Status Bad. WARNING: Immediate back-up your data and replace your hard disk drive. A failure may be imminent I koniec albo F1 żeby iść dalej ale system sie nie ładuje albo ja nie mam cierpliwości czekać albo DEL do biosu żeby wejść Ja mam Płyta: Epox 8KDA3I Procek: A64 2800+ Ram 512 Dysk:Segate 120 GB A qmpel ma dysk maxtora 80 gb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 SMART sugeruje żebyś zrobił kopie zapasową, gdyż może nastąpić awaria...czytałem kiedyś, że odczyty ze SMARTA mogą być błędne, ale na Twoim miejscu zrobiłbym tą kopie a nastepnie zapuscił HDD Regenerator wtedy będziesz wiedział napewno czy cos jest nie tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackangel Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 No podłączyłem na chwile ten dysk żeby system załadowac długooo to trwało ale się udało zwiecha non stop tak więc już dysk kona oj qmpel się nie ucieszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorwlodek Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 (edytowane) mój dwuletni samsung zaczyna dostawać padaczki, z dnia na dzień coś mu sie pojebało, jego dni są już policzone. Np podczas instalacji windowsa musze wybrać opcje SZYBKIEGO formatowania, bo jak wezme normalnie to wywali mi błąd że dysk jest uszkodzony itp. Próbowałem programów do typu hddregenerator ale niedają rady, Na dysku mam bardzo wazne dane i niemoge ich utracić, ale $ na dysk niestety narazie niemam Edytowane 22 Lipca 2005 przez doktorwlodek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...