BiAłY Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Otóż nie wiem czy wina sofwear czy hardware :?. Modem nie jest wykrywany w windowsie(oczywiście wszystko jest poprawnie podłonczone pod Com1). Jak już na siłe zainstaluje modem, i wezme na zakladke Modemy/Diagnostyka to widze jak lampki na modemie mrygaja ale pokazuje mi blad, ze jest zle podlonczony :/. A moze wina sterownikow??? Zamiast HiS at 115200 to mam na dyskietce tylko IDSL at 115200 :/. Prosze wszystkich posiadaczy SDI o pomoc bo juz probowalem na rozne sposoby i nic :/. Prosilbym o przyslanie sterow na moj adres rav728@wp.pl .!!!!!!! Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::FreeMan::. Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 a jakiego masz windowsa??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 a jakiego masz windowsa???Win 98SE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::FreeMan::. Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 myslalem ze chodzi o w2k bo z tym mialem dziwny problem :P ale jak nie to odinstaluj modem i zainstaluj ponownie (stery ci juz wysylam) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...