tomekpulawy Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 (edytowane) :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Gdy chcę zainstalować w windows 95 program p2p "E-donkey" , wyskakuje mi komunikat " Odnalezienie wymaganego pliku.DLL WS2_32.DLL było niemożliwe." co mam robić ? Edytowane 21 Lipca 2005 przez tomekpulawy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Nie mozna Ci pomoc, poniewaz nie podales o jakie pliki chodzi... PS. Zainstaluj sobie eMule zamiast eDonkey. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paxxon Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Ja mam taki plik (WS2_32.DLL), ale w Win XP Pro. Jeżeli chcesz to go wrzucam TU. U mnie siedzi on w katalogu: C:\Windows\System32. Możesz spróbować go sobie wrzucić, z tym że nie wiem czy z XP będzie chodził pod 95. Tylko nie pamiętam, czy w Win95 jest katalog SYSTEM32, czy SYSTEM. Jeśli tak jest, to do niego wrzuć plik. Możesz spróbować. Ja kiedyś takie myki z bibliotekami (*.dll) robiłem. Jak mi jakiejś brakowało, to przeszperałem kompy u kumpli i jak któryś miał taki plik, to go sobie do siebie przynosiłem. W 99% przypadków taki zabieg pomagał, tylko że dotyczyło to Win98. Pozdro ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Nie bedzie ale wystarczy zainstalowac WinSock 2 Update. http://www.microsoft.com/windows95/downloa...ts2/Default.asp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...