Dzynek Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Witam Forumowiczów :) Mam Sound Blastera 24bit i słuchawki Sennheizer HD 437. Potrzebuje lepszej jakości dźwięk. Tworzę muzykę za pomocą programu FL Studio + Sampelki i instrumenty VSTI i efekty VST. Nie zależy mi na nagrywaniu dźwięku ... tylko odsłuch. Najtaniej wychodzi kupić lepsze słuchawki... tylko jakie ? Zależy mi na jak najdokładniejszym - prawdziwszym brzmieniu (czystym). Żeby na innym sprzecie nie brzmiało inaczej niż miało być ;). Lubie tworzyć muzykę instrumentalną, techno, czasem wolną - smutną, czasem szybką dynamiczną z dobrym basikiem ;) Napewno coś dobrego możecie mi doradzić :) (najlepiej chyba słuchawki) Słyszałem o driverach KGX (jakoś tak się nazywają) - ale u mnie one nie chodzą :( Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzynek Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Hej ... to znowu ja :) Chciałby sprostować że te drivery qture u mnie nie chodzą to Kx (a podobno fajne :( ) Kumpel mi powiedział ... że dobre studyjne słuchawki to AKG :) Co o nich sądzicie ? Pozdrowionka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Z testów wynika ze Sennheisery hd 650 są bardzo dobre, ale jesli zależy ci na neutralnosci (za mniejsza cenę), to posłuchaj modelu hd 570,, lub Beyerdynamic 990 pro,.Przy wiekszej ilości $$$ warto posłuchac analitycznych Gardo sr 325 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 po pierwsze jakis dobry wzmacniaczyk sluchawkowy trzeba zeby to jakos gralo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 po pierwsze jakis dobry wzmacniaczyk sluchawkowy trzeba zeby to jakos gralo ;) 1572645[/snapback] Warto zawiesic ucho na Pro - Ject Head box, lub lepiej na Musical Fidelity x Canns v.2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...