PathFinder Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 witam, sluchajcie nie wiem czy niektorzy czytali ale nie tak dawno mialem proglem z gigabyt'em na radku 9600xt, wynienili mi go na inny (jak w temacie) jednak chlodzenie swoim halasem nie daje mi zyc wiec mam pytanie co byscie mi zaproponowali (rozwazam powoli wode ale oprocz tego jak narazie ;]) oczywiscie chcialbym zeby nie byl za drogi, tak kolo 50 zl max, upatrzylem sobie Pentagrama Freezone XC80Al (wersja alu cala bo alcu sa nieco drogie, a juz same cu stoja naprawde slono), rozwazam tez arctic silencera rev3 ale slyszalem ze "zabijaja radeony" ale nie za bardzo wiem co to oznacza ? chcialbym po prostu jakies chlodzonko, ktore po podlaczeniu za reg. obrotow, bedzie nadal wydajne na minimum obrotow, albo w okolicy no i da mi spac przy wlaczonym kompie;] dajcie znac jakie macie rozwiazania na radkach i jak stoja one z cena i wydajnoscia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj paw Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Mi sie to podoba http://www.allegro.pl/show_item.php?item=58110862. Troche więcej niż 50 zł. Nie wiem czy tylko jeden heat pipes, nie obniży dużo wydajności. Ale szczerze mówiąc całość wygląda ciekawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...