Kanghoy Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Zasiłka codegen.... sprawdałem MoBo monitorem i nie odnotowałem huśtawki napięć .. w ostatnim czasie sypnęły mi sie 2 dyski [40 i 60 GB] obydwa SAMSUNGA , teraz mam Baraccude IV 80 GB i <span style="color:red;">[ciach!]</span>..... dzisiaj mi zrobiło złe sektory już z 0,29 MB ;( Czym to moze byc spowodowane??? Czy lepiej qpic UPSa czy nowa Zasilke gdyby to jednak nia bylo?? Czy UPS wyrowna napiecia ? Bo ja tutaj w domu mam olbrzymie skoki bo machiny robia caly dzien ;/ [spawary itp.] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OBcY Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 mozliwe ze mobo jebniete masz, albo kabeli. sproboj pozmieniac polaczenia tasiemek. mozna jeszcze podlaczyc twardziela do innego mobo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 MoBo zmieniłem - tamte 2 dyski padły na MSI , teraz mam ABITa KT7A czy jakoś tak ;) .... skasowało mi podpis bo tam miałem napisane ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Sprawdź napiecie 12v czy w normie jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 oki mam lekką chuśtawke ;) normal-12,13 V Stres - 12,07-12,19 dużo to??? Może to być tym spowodowane? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biker Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 hustawka? wg.mnie napiecie spox!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Tak tylko zapytam - masz może kartę sieciową i działającą na niej sieć ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 To na 80 % zasilka kumpel mial Codagena 300 Wat zmienial na porzadna i nie ma problemow . A zrobily mu sie Bad sectory , na szczescie po formacie zniknely . Druga opcja to zmien Tasmy , ale ja stawiam na zasilke . Pozatym napiecia sprawdzaj przy obciazeniu porzadnym (Np kopiowaniem i puszceniem 3dmarka . ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 tak mam siatke...ale to nie ma nic do rzeczy bo tamte samsungi walnęły jak siatki nie maioełm[wiem,pewnie myślałeś,że pare osób z jednych plików kożystało czy coś ] po za tym te 2 kompy mam u siebie i tylko ja znich kożystam...a sypnęło sie na partycji z win ;( a tego ja nieudostępnaiłem nawet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...