qmicha Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 witam! wczoraj mialem wypadek , siostra robila testy na prawo jazdy i w nagrywarce DvD (samsung :( :? -no comment :x ) pekla plyta na drobne kawałki . teraz pozostaje pytanie czy gwarancja to uwzgladni , czy tez nie :? (ps. nie rozkrecałem a w srodku jest pelno czesci po plycie ) edit:// jak mam zrozumieć to : 7.Gwarancja nie obejmuje uszkodzen mechanicznych urządzeń oraz awarii powstałych w wyniku zjawisk losowych takich jak : pozar przepiecia w sieci energetycznej wyladowania elektryczne , zalanie srodkow chemicznych oraz okolicznosci i sił wyzszego rzedu jak to zrozumiec : "okolicznosci i sił wyzszego rzedu" :shock: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 (edytowane) Sily wyzszego rzedu to chyba chodzi tu o wojne, trzesienie zimi czy inne tego typu kataklizmy:) A co do twojej nagrywarki. Marne szanse ze uznaja ci gwarancje jesli zobacza polamana plyte w srodku. Dlatego proponuje ci zrobic tak: sproboj delikatnie rozkrecic naped (jesli oczywiscie nie posiadam plomb gwarancyjnych). Wyjmij kawałki płyty i skrec ja tak aby na srubkach nie bylo sladów twojej ingerencji. Powinno przejsc Calkiem mozliwe ze po tej operacji naped odżyje i bedzie działał bezproblemowo Edytowane 20 Lipca 2005 przez Nyny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmicha Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 dziekoweczka za pomoc :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...