dendi9 Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Mam okazje nabyc ten zestawik....Nie zamierzam dokladac chlodzenia gpu nb itp wiec swoja skutecznoscia mi odpowiada:) Jako ze nie mialem wczesniej WC mam pare pytan: Czy moje obawy o bezpieczenstwo kompa (zalanie) sa tylko niepotrzebnymi obawami:D?Skoro tyle osob to stosuje to pewnie jest to bezpieczne ale zawsze zanim sie pozna dokladnie obawa jest:) Z tego wynika drugie pytanie: jak dbac o taki zestaw WC? Trzeba dokrecac styki(kabel-wejscie) aby sie nie rozszczelnily? czyscic rurki ? czy w wypadku padu pompki nie dojdzie do jakis roszczelnien itp? Czy "rurki" lubia sie luzowac itp:D Jednym slowem boje sie zeby mi kompa szlak nie trafil bo to by byla tragedia:D Harakiri seppuku itp... pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Bezsensowny post :| przecież sam sobie odpowiedziałeś na pytania które stawiasz, skoro tyle ludzi to stosuje to nie może być złe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo70 Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Cały ten zestaw montuje się z pół godziny, Rekordzistą wydajności to on nie jest ale do jednego bloku może być. Co do Twoich obaw to spoko mi to działa z pół roku i nic przy tym nie robię. (Obecnie przerabiam WC tak aby mi uciągneło ze trzy dobre bloki). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Nie polecam. Z nagrzewnicy od jakiegos samochodu i bloczka od kogos z tłika złozysz bardzo dobre wodne za bardzo dobrą cene. Do tego rez z zatapialną pompką i bedzie piejkknie. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...