paluszek Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 mam taki problem mam radka 9200 chłodzenie pasywne i sie grzeje jak cholera! po kilku godzinnym graniu w et i gta sa radiator parzy! pamiątki ciepłe/gorące. karta w ogole nie kręcona. poprzednio miałem radka 9250 i też nie kręcony przegrzał sie mam wentyl jakiś no name 80x80 i chce zamontować żeby dmuchało na grafe. nie wiem jak to zrobić. może jakoś do radiatora przykręcić? nie strace wtedy gwarancji? albo na sledziu...najlepiej dajcie jakieś fotki jak to mam zrobić. z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 wytnij dziure w obudowie na wysokości grafy i zamontuj jakis ladny grill i tego 80x80.... jezeli to ci nie pasuje mozesz nabyc jakies chlodzenie np titana .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...