death-martyr Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 :mur: :mur: <_< Plis pomóżcie mi! chce wyłączyć funkcję, hymmm jak to ująć... np. jak włączam rejstrator dźwięków i gram w jakąś gre to nagrywają się te wszystkie dźwięki mimo że gram na słuchawkach albo jak słucham muzyki też sie nagrywa etc. Jak to wyłączyć??? :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Może masz nagrywanie z "What U Hear"? Weź to bardziej dokładnie opisz. Co np chcesz nagrać a co ci się nagrywa bo nie wiem czy rozumiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
death-martyr Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Już sam zrobiłem:P Wyciszyłe mono :rolleyes: mix i stereo mix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...