Samot-nick Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 jakie macie sposoby na wyciecie okienka w obudowie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 na http://www.tomshardware.pl/ jest bardzo obsherny artykul o tym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 gumowka/szlifierka katowa (toya toolz za 36 pln) - tarcza do metalu, chyba ze masz obudowe z alu, to musisz miec specjalna tarcze do alu, bo inaczej skacze. do detali proxxon (taki dremmel tyle ze za prawie 1000) potem pilnik (zestaw iglakow do met za 20 zlociszy) aha nie zapomnij o googlach ochronnych i rekawicach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziku Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Takie cudo co się nazywa wyżynarka i nożyk do metalu... zabawa przednia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 na http://www.tomshardware.pl/ jest bardzo obsherny artykul o tym jezeli chodzi o ten tekst to facet troszke przesadza... jakies tasmy, szablony, <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly, komu to potrzebne? A szlifierka katowa + dremmel jest duzo lepsza od wyzynarki. Przede wszystkim szybsza... a co do samego montazu okna, to w/g mnie od uszczelek o wiele lepiej wyglada kwadratowy arkusz plexi przynitowany nitami zrywalnymi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Dremel multi!!! :) Albo taniutka jak barszcz TOYA ;) Tnie za milo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 ja mam ta toye za 49.90 z promocji w makro i tnie calkiem calkiem, nie nazekam 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 a propos tego arta na thg to te tasmy to rezcywiscie troche smieszne, tylko ta gazeta jest dobrym pomyslem zeby zabezpieczyc blache, tylko dlcaezgo on to robi na zewnetrznej stronie blachy to jest dla mnie zagadka, wielki profesjonalista :P, jakby wiertlo mu ucieklo to i ta gazetka by mu nie pomogla hahaha, to sie robi na wew stronie blachy zeby nie uszkodzic zewnetrznej powierzchni blachy!, i zeby nie trzeba bylo nic gumkowac potem :), dobrym pomyslem wtedy tylko jest zabezpiecznie zew strony blachy np pasami tasmy do pakowania albo cos zeby sie blacha nie uszkodzila i zeby ladnie wygladalo po skonczeniu, no i spec z thg zapomnial wspomniec o zostawieniu zapasu na uszczelke po odrysowaniu okna, w zaleznosci od grubosci usczelki trzeba zostawic troche luzu np 5mm bo sie potem nie wcisnie okna ;), THG jest strasznie zabawne czasem :) ps. z tego co widze to trzeba bedzie na MK napisac jakis poradnik wkladania okienek bo na poradach z THG to sie daleko nie zajedzie, pomysle nad jakims artem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Ja bede o tym robil film - znaczy sie film juz byl gotowy, ale jako ostatni ciapciak oddalem kamere razem tasmą i poszedl sie $#$%%%. Aha - a facet odrysowywal okienko przez podkładke (taka jak do srub), gdzie fi/2 = grubosc uszczelki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Aha - a facet odrysowywal okienko przez podkładke (taka jak do srub), gdzie fi/2 = grubosc uszczelki. hmm nie zauwazylem - za szybko przelecialem :oops: , a jesli tak to ok, tylko ta zew strona mi ciagle przeszkadza 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Electron Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 zobacz tez na moded kompz http://bsd.ae.wroc.pl/~purchawa/modules.ph...howcontent&id=1 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...