Gość blade18 Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Czesc mam problem z moja klawiatura na nowym kompie. Otoz kupilem sobie athlona 64 3000 z plytka Gigabyte k8n 9-ultra nForce4 ultra. Problem w tym ze odkad nagralem windowsa to ciagle mam blad w sterownikach. Sytuacja wyglada tak. Wlaczam kompa potem menager urzadzen i odinstalowuje klawiature bo mi nie dziala i pokazuje w sterach blad kodu 10 i wykrzyknik. No to odinstalowauje i odrazu instaluje i dziala, jednak tylko do czasu az uruchomie kompa bo potem znow to samo :/ ja juz dluzej tak nie moge czy moze ktos wie czego to wina? instalowalem winde o format byl i nic, na starym kompie sprawdzalem tez dziala. O co chodzi :( ? aha stery nawet z neta sciagalem do niej i po instalce wogole ich nie bylo :/ w dosie klawiaturka spoko dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blade18 Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 widze ze nikt nie wie o co chodzi, szkoda :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...