GoLo Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Znajomy ma mozliwosc praktycznie za darmo miec monitor 22' na BNC i z "odwrocona polaryzacja" Da sie cos takiego do PC podlaczyc? jak by to dzialalo i czy warto :) monit mial by sluzyc do grania.. z gory thx za help :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 ogolnie chce wiedziec przy zastosowaniu przejsciowki BNC->D-SUB bedzie dzialal... i czy taka przejsciowk istnieje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherry Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Taki kabel istnieje, kosztuje ~20zl i działa wszystko oprócz ddc (monitor plug&play - nieobslugiwane przez bnc). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 jakos na bnc jest podobno lepsza niz na d-sub Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 radze kupic niecodrozsze klable,.. okolo 70 zl... jesli masz kontrole sRGB np w takim monicie jak u mnie w configu to bedziesz cieszyl sie idealnymi kolorami i stabilnoscia na max... glownie pomaga to w lepszym odwzorowaniem koloru (czasem w drukarni niebieski okazyje sie byc szarym... lub szary rozowym wg palety CMYK nie zawsze nasze monitory pokazuja prawde ) :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Dokladniejsze dane monitora o ktorym mowa to: Sony gdm1950 19 cali, na 3 BNC, sluzyl jako monitor do autocad albo medycyny i ma odwrotnie HV (polaryzacje) i nigdzie nie moge znalezc sterw do niego :/ PS. dzieki wyszstkim za info.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 A ma ktoś schemat kabla D-SUB BNC bo chciałem sobie taki zrobić. Konkretnie na 5 BNC. Rozgryzłem że w kablu jest RGB i nie wiem chyba żyła luminanicji i chrominancji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...