Slayer Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Nasuwa mi sie pare pytań. Na Allegro ludzie sprzedają płyty do Laptopów bez kart grafiki. Czy w takim razie można dokupić gdzieś( no właśnie- gdzie?) powiedzmy Geforce 2 GO do takiej płyty? Oczywiście wiem, że płyta ma być kompatybilna z kartą, ale czy to możliwe, żeby w tych komputerach istniało coś na kształt złącza PCI/AGP dla kart grafiki, bo o tym jeszcze nie słyszałem?? Procesor to też mozna wymienić na szybszy- nie ma z tym problemu, o pamięciach i resztą łącznie z matrycą nie wspominając. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Czy ktoś zna się na tym? Jak z tymi kartami grafik jest w końcu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwatoo Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Jak widzisz są już Laptopy z GF4MX440 i te same z Tridentem 16MB Jakaś uniwersalność musi być skoro płyta wygląda tak samo. CO do procków to zamiast Proca można wsadzić innego Qmpel mial laptopa Actine i wasadził tam noramlnego Proc-a PIII 1.1 zamiast Celka 800 Mobile Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 ...Qmpel mial laptopa Actine i wasadził tam noramlnego Proc-a PIII 1.1 zamiast Celka 800 Mobile JASNE - NIEZLE KITY WSTAWIASZ CHYBA NIGDY NIE WIDZIALES PROCKOW Z SERII MOBILE - ONE MAJA INNY ROZSTAW PINOW :!: to fotki zwyklych FCPGA/FCPGA2 a to z serii MOBILE Micro-FCPGA Micro-FCBGA ze nie wspomne o Micro-BGA2/Micro-PGA2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Masz rację Benek, ale nie do końca :) To co napisałeś dotyczy procków Intela do modelu Pentium 3...bo już do płyt z Pentium 4 można wsadzić wersję z normalnego kompa. To teraz pytanie: Kupując Laptopa z Celeronem 450 Mhz nie ma szans włożenia na tą samą płytę np. p3 1000 Mhz( mowa oczywiscie o wersjii mobilnej). Czy ktoś wie,czym się rózni podstawka dla p3 w stosunku np. do Celerona? Zna ktoś sklep z tymi rzeczami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Masz rację Benek, ale nie do końca :) To co napisałeś dotyczy procków Intela do modelu Pentium 3...bo już do płyt z Pentium 4 można wsadzić wersję z normalnego kompa. To teraz pytanie: Kupując Laptopa z Celeronem 450 Mhz nie ma szans włożenia na tą samą płytę np. p3 1000 Mhz( mowa oczywiscie o wersjii mobilnej). Czy ktoś wie,czym się rózni podstawka dla p3 w stosunku np. do Celerona? Zna ktoś sklep z tymi rzeczami? W stacjonarkach masz Celafona 400 Mhz na zlacze PPGA, a PIII 1.0GHz na FCPGA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Masz rację Benek, ale nie do końca :) To co napisałeś dotyczy procków Intela do modelu Pentium 3... widze ze w natloku zdjec uciekl cytat na poczatku mojego postu - odnosilem sie tylko do tekstu o wymianie C 800 Mobile na zwyklego PIII 1.1 no chyba ze sa jakies kosmiczne przejsciowki - ale nie wydaje mi sie :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwatoo Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Nie myślałem że ACTION produkując swoją ACTIN-ę oszukuje klientów. Reklamując swoje komputery Wyposarzona w Procesor Intel Mobile Celeron a w środku jest zwykły Celeron. Co do dalszej części mojego postu to z ciągiem dalszym się chyba zgodzicie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...