Kwiecień Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Moge wymienić P4 2.0@2.9 na P4 2.53 za dopłatą 100zł. Opłaca się? Jakie są możliwości podkręcania tego proca? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Pytanie tylko czy robisz coś takiego co pozwalałoby Ci odczuć różnicę wydajności - jak dla mnie - pozbędziesz się 100 zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Jak mozesz wez na probe i sprawdz na ile pojdzie. Jest spora szansa, ze uda sie go puscic na 3 ghz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Jak mozesz wez na probe i sprawdz na ile pojdzie. Jest spora szansa, ze uda sie go puscic na 3 ghz ;) Dobry pomysł. Nie pomyślałem o tym. :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 100zł to nie jest strasznie dużo. Ja bym brał zwazywszy na to iż taktowanie początkowe masz o 530MHz wyższe. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 100zł to nie jest strasznie dużo. Ja bym brał zwazywszy na to iż taktowanie początkowe masz o 530MHz wyższe. 8) 100zł w ta strone czy w ta co za roznica ;) jak doradzal KaT sprobuj go ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> na prube a jak ci sie nie uda to chyba i tak go wez :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Ja mam P4 2,53 i chodzi spox na 3,15 tylko (3D mark zwis być może jest to wina mojej płyty) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...