Skocz do zawartości
david80

Lg 1740p Czy 173p+ ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich,

jak widac w temacie posta po selekcji wybralem te dwa monitory i teraz nie wiem na ktory sie zdecydowac.

Dlatego moze dzieki sugestiom uzytkownikow tego forum uda mi sie podjac ostateczna decyzje.

Uzywam obecnie starego juz CTX 15" VL500.

Postanowilem zmienic monitor poniewaz bardzo duzo przesiaduje przed monitorem (ok.10-12 godz dziennie - studiuje informatyke). Chce by monitor sluzyl mi do Internetu, ogladania filmow, czasami do grania (Half-Life 2 itp).

Po przejrzeniu wielu postow na roznych forach wybralem te dwa monitory:

LG 1740P - ludzie chwala go za bardzo dobra jakos obrazu. Jak dla mnie duzym plusem LG jest jego gwarancja. Mimo ze ma czas reakcji wiekszy troche niz samsung w grach podobno prawie nie smuzy (ja i tak przesiadam sie z kiepskiej jakosci CRT). Nie do konca pasuje mi wyglad tego monitora (ten dolny bialy pasek) no ale to juz sprawa drugorzedna.

173P+ - nowosc na rynku i wszyscy nim podjarani. Gorsza niz LG gwarancja. Lepszy czas reakcji 8ms. Podobno jakos obrazu bardzo dobra. Ladny wyglad.

I co by tu wybrac...badz czlowieku madry. za wszelkie sugestie z gory dzieki

david80

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi