Portal Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Witam Czy ktos mi moze podac link do strony www lub wyslac na emaila schemat jak dokladnie zrobic kabel laczacy karte graficzna z TV - chodzi mi o kabel S-video+jack <-------> Euro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Witam... Kupiłem przejściówkę z: S-Video, Jack + Audio i inne cuda wianki na EURO za 15 w sklepie RTVAGD. Obecnie mamy takie czasy, że wszystko jest dostepne lub na zamówienie :P Dlatego lepiej udać się do sklepu niż samemu szukać i kombinować... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Witam Czy ktos mi moze podac link do strony www lub wyslac na emaila schemat jak dokladnie zrobic kabel laczacy karte graficzna z TV - chodzi mi o kabel S-video+jack <-------> Euro Looknij TUTAJ moze ci to pomoze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...