Skocz do zawartości
Lipon

Jak Podkręcić Durona 850mhz- Pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Jestem nowy choć obserwuje forum dość często. Jednak to na nic. O podkręcaniu durona znalazłem niewiele (jak oblokować mnożnik)... Lecz co dalej, co zrobić.

PS Jeśli umieściłem pytanie w nieodpowiednim miejscu proszę mnie uświadomić- jestem tu nowy..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

>> Regulamin / Szukajka / Google / FAQ <<

Skoro piszesz ze odblokowales mnoznik to w czym problem?

Zwiekszasz mnoznik i zmniejszasz FSB, albo odwrotnie - zalezy "coijak" wyrabia ;] Musisz potestowac... Ale starsze Durony nie beda sie chyba krecily jakos wybitnie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest Spirfire, kręcą się dość znośnie.. ale jak masz taką MoBo jak K7S5A to nie zmienisz mnożnika, nie masz po co odblokowywać... ale może rozłączyć mostki i połączyć jak do większego, miałem obrazek z tym :) możesz iść do złotnika, niech Ci przetnie a połączyć ołówkiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest Spirfire, kręcą się dość znośnie.. ale jak masz taką MoBo jak K7S5A to nie zmienisz mnożnika, nie masz po co odblokowywać... ale może rozłączyć mostki i połączyć jak do większego, miałem obrazek z tym :) możesz iść do złotnika, niech Ci przetnie a połączyć ołówkiem

1561379[/snapback]

po co do złotnika, cyrklem mozna odgiąć ;] Miałem kiedys dwa durony, 750Mhz i 800MHz oba latały na 1GHz przy 1.9v ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi