Snajper_Tango4 Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Totoo , nie jestem pewien wiec to sprawdz ale tatoo na twarzy lub na szyji , dloniach ( ogolnie to chyba na tym czego mundur nie zakrywa ) wyklucza z woja. Zrob sobie 2 letni tatoo np logo "3DFxa" na czole i spox wojo z glowy. Wystarczy sobie wytatuować coś wielkości 7 x 7 cm na wierzchniej stronie dłoni (taki tatoo co po jakimś tam czasie schodzi, albo np. jakiegoś węża albo bluszcza na szyi - po poście Igora przypomniało mi się że jede z moich kumpli tak zrobił (wytatuował sobie węża na szyi aż do ucha)zapłacił za to albo 600 zł albo 1000 zł. dokładnie nie pamiętam - to było rok temu - i teraz ten tatuaż mu zblakł i powoli zanika, myślę że za rok nic nie bedzie miał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OreneO Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Totoo , nie jestem pewien wiec to sprawdz ale tatoo na twarzy lub na szyji , dloniach ( ogolnie to chyba na tym czego mundur nie zakrywa ) wyklucza z woja. Zrob sobie 2 letni tatoo np logo "3DFxa" na czole i spox wojo z glowy. Wystarczy sobie wytatuować coś wielkości 7 x 7 cm na wierzchniej stronie dłoni (taki tatoo co po jakimś tam czasie schodzi, albo np. jakiegoś węża albo bluszcza na szyi - po poście Igora przypomniało mi się że jede z moich kumpli tak zrobił (wytatuował sobie węża na szyi aż do ucha)zapłacił za to albo 600 zł albo 1000 zł. dokładnie nie pamiętam - to było rok temu - i teraz ten tatuaż mu zblakł i powoli zanika, myślę że za rok nic nie bedzie miał Czy to jest 100 % pewności z tym Tatoo? Gdzieś może jest to uwzględnione w przepisach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...