Skocz do zawartości
.iNsAnE.

Radeon 9800se

Rekomendowane odpowiedzi

otoz chopaki jest motyw.

qmpel ma radka 9800 se ikspert wiżyn :D czytaj palit

zawsze kiedy robilem formata instalowalem omegi (8 potokow dzialalo bylo ok)

wszystko dzialalo do czasu ?!

zrobilem ostatnio formata ktorego musialem powtorzyc 3 razy z racji smieci :D

whateva.

problem zaczal pojawiac sie w grach

na czpoatku CoD united offensive - w pewnym momencie porpostu zwiecha i koniec. zainstalowalem inne omegi patrze dziala.... potem znowu nie dzialalo.

fifa 2005 dzialala mu elgancko:|:|:|:|

zainstalowal mohaa pacifica no i tutaj jazda bez trrezymanki.

wlaczam patrze podkladam bombe bach zwiecha gudbaj czarli. mysle sobie moze stery. sciagnalem org od ati.com zainstalowalem (4 potoki) i w momencie zaczecia gry leci minute animacja blablabla i nagle bach monitor off .... zaraz sie wlacza ale glos tylko bez obrazu patrze a tutaj kropki paski ww indzie a dzwiek caly czas a gra sie krzaczy obrazu nie mA.

dodatkowo co chwila widze jak migaja kolory w windzie w sensie barw rozowo zielony zaraz zolto jakis tam mi to wyglada jakby sie grafa krzaczyla czy co najlepsze jest to ze wlacze rtcw i dziala dobrze nei wime help ja nie mam juz glowy do tego czy to grafa juz widzi biale swiatlo w tunelu czy co ? odp baaaardzo szybko potrzebna :0 licze na was

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

A jaki ma zasilacz? Możliwe że po zmodowaniu karta bardziej się nagrzewała i się przegrzała. Ewentualnie może niech spróbuje innych sterów, np. ja używam NGO driver - moim zdaniem lepsze i też jest funkcja odblokowania.

1561308[/snapback]

no zasilacz porazka codegen 300W ale przeciez by sie krzaczylo na wszystkim a to krzaczy sie na medalu na wolfie dziala zaraz sprawdze ta fife 2005 zoabczymy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam spróbuj dołączyć FDD i zbędne napędy np.wypalarka DVD,u mnie na starym codegenie 350W miałem HDD 160,wypalrę,DVD,512 ramu w dwóch kościach,9800se musiałem odłączyć FDD bo komp nie odpalał śię.Codegen to straszny shit zmień zasilacz i napewno się poprawi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam spróbuj dołączyć FDD i zbędne napędy np.wypalarka DVD,u mnie na starym codegenie 350W miałem HDD 160,wypalrę,DVD,512 ramu w dwóch kościach,9800se musiałem odłączyć FDD bo komp nie odpalał śię.Codegen to straszny shit zmień zasilacz i napewno się poprawi.

1562336[/snapback]

Myslalem tak na poczatku juz przy robieniu fromata odlaczale cdromy i fdd zeby moc swoj dysk odlaczyc :D:D:D wypas codegen :D najlepszy motyw jest taki ze wczoraj jestes na dworze i na chwile kolo do domu poszedl patrzy a tu jego mlodszy brat napiera w medala :|:|:| mnie to wyglada albo na przegrzanie albo wlasnie przez ten zasilacz! pare razy bylo tak ze kabel od wiatraka byl podalczaony ale byl napis connect poewr to your radeon blbalbla.;] zobacze jeszcze dzisiaj. na msi kt333 2000+ 40gb i r9800se fortron 350 nie bedzie mial problemow raczej ;] chyba ze polecicie cos innego taniego :)

edit; sory za te bledy ale jeszcze spie =]

Edytowane przez .iNsAnE.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi