.iNsAnE. Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 otoz chopaki jest motyw. qmpel ma radka 9800 se ikspert wiżyn :D czytaj palit zawsze kiedy robilem formata instalowalem omegi (8 potokow dzialalo bylo ok) wszystko dzialalo do czasu ?! zrobilem ostatnio formata ktorego musialem powtorzyc 3 razy z racji smieci :D whateva. problem zaczal pojawiac sie w grach na czpoatku CoD united offensive - w pewnym momencie porpostu zwiecha i koniec. zainstalowalem inne omegi patrze dziala.... potem znowu nie dzialalo. fifa 2005 dzialala mu elgancko:|:|:|:| zainstalowal mohaa pacifica no i tutaj jazda bez trrezymanki. wlaczam patrze podkladam bombe bach zwiecha gudbaj czarli. mysle sobie moze stery. sciagnalem org od ati.com zainstalowalem (4 potoki) i w momencie zaczecia gry leci minute animacja blablabla i nagle bach monitor off .... zaraz sie wlacza ale glos tylko bez obrazu patrze a tutaj kropki paski ww indzie a dzwiek caly czas a gra sie krzaczy obrazu nie mA. dodatkowo co chwila widze jak migaja kolory w windzie w sensie barw rozowo zielony zaraz zolto jakis tam mi to wyglada jakby sie grafa krzaczyla czy co najlepsze jest to ze wlacze rtcw i dziala dobrze nei wime help ja nie mam juz glowy do tego czy to grafa juz widzi biale swiatlo w tunelu czy co ? odp baaaardzo szybko potrzebna :0 licze na was Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gremlin@@@ Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Witam! A jaki ma zasilacz? Możliwe że po zmodowaniu karta bardziej się nagrzewała i się przegrzała. Ewentualnie może niech spróbuje innych sterów, np. ja używam NGO driver - moim zdaniem lepsze i też jest funkcja odblokowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.iNsAnE. Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Witam! A jaki ma zasilacz? Możliwe że po zmodowaniu karta bardziej się nagrzewała i się przegrzała. Ewentualnie może niech spróbuje innych sterów, np. ja używam NGO driver - moim zdaniem lepsze i też jest funkcja odblokowania. 1561308[/snapback] no zasilacz porazka codegen 300W ale przeciez by sie krzaczylo na wszystkim a to krzaczy sie na medalu na wolfie dziala zaraz sprawdze ta fife 2005 zoabczymy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 Witam spróbuj dołączyć FDD i zbędne napędy np.wypalarka DVD,u mnie na starym codegenie 350W miałem HDD 160,wypalrę,DVD,512 ramu w dwóch kościach,9800se musiałem odłączyć FDD bo komp nie odpalał śię.Codegen to straszny shit zmień zasilacz i napewno się poprawi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.iNsAnE. Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 (edytowane) Witam spróbuj dołączyć FDD i zbędne napędy np.wypalarka DVD,u mnie na starym codegenie 350W miałem HDD 160,wypalrę,DVD,512 ramu w dwóch kościach,9800se musiałem odłączyć FDD bo komp nie odpalał śię.Codegen to straszny shit zmień zasilacz i napewno się poprawi. 1562336[/snapback] Myslalem tak na poczatku juz przy robieniu fromata odlaczale cdromy i fdd zeby moc swoj dysk odlaczyc :D:D:D wypas codegen :D najlepszy motyw jest taki ze wczoraj jestes na dworze i na chwile kolo do domu poszedl patrzy a tu jego mlodszy brat napiera w medala :|:|:| mnie to wyglada albo na przegrzanie albo wlasnie przez ten zasilacz! pare razy bylo tak ze kabel od wiatraka byl podalczaony ale byl napis connect poewr to your radeon blbalbla.;] zobacze jeszcze dzisiaj. na msi kt333 2000+ 40gb i r9800se fortron 350 nie bedzie mial problemow raczej ;] chyba ze polecicie cos innego taniego :) edit; sory za te bledy ale jeszcze spie =] Edytowane 23 Lipca 2005 przez .iNsAnE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...