wszystkie xywy zajęte Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Mam taki oto problem. Jak robilem format to zachowalem wczesniej cały folder z przeglądarką i jak ponownie instalowalem wszystko to wsadzilem do tego folderu wersje 8.01pl (wczesniej 8 ) i wszystko co mialem nie chce mi sie pokazac mimo iż w katalogu glownym opery jest folder mail i takie tam podobne. Co robić? Probowalem korzystac z funkcji importuj ale jakos nie wychodzi mi to... Pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 Hym a może danych aplikacji nie przegrałeś np tam jest twój profil..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masonix Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 http://www.operapl.prv.pl/operaupgrade.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...