bruce Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 wczoraj sie troche noodzilem, wzialem stary kabelek ata 100 w druga lape wzialem zyletke i........ pocialem go, i mam tera okragly kabelek ata 100 za 10 zeta :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 tez sie kiedys tak nudzilem :D ale wpadlem w poslizg zyletka i najechalem na kabelek 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Ja mam u siebie w kompie wszystkie kabelki porozcinane. Od flopa sobie nawet skrucilem elegancko. Faktycznie trzeba miec zaje**sta cierpliwosc do tego. Efekt koncowy jest zadowalajacy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 od flopa, nagrywarki i cd-ka to ja mam od dawna rozciete, ale ne ata 100 sie jakos nie moglem zdecydowac:) ps. den-mash rozciety kazdy osobno, czy po kilka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Mam porozcinane po 5 zylek kable :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 od flopa, nagrywarki i cd-ka to ja mam od dawna rozciete, ale ne ata 100 sie jakos nie moglem zdecydowac:) ps. den-mash rozciety kazdy osobno, czy po kilka? ja juz dawno rozcialem ata 100....BTW: nie wiem dlaczego sie boisz? przeciez wystarczy troche dokladnosci i juz...a nawet....jesli natniesz kabelek to i tak sie nic nie stanie(z 4 razy najechalem i kabel dziala)....a w ostatecznosci za 20 zeta masz nowy :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 ja tam mojego kabelka nie niszcze bo jest to drogi kabelek ata133 i do tego ma fajny zolty kolor:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d1g1tal Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 wczoraj sie troche noodzilem, wzialem stary kabelek ata 100 w druga lape wzialem zyletke i........ pocialem go, i mam tera okragly kabelek ata 100 za 10 zeta :P jak macie problemy z zyletka to ja to robilem troche bezpieczniej wezcie cienka igle wbijacie miedzy zyly i przeciagacie wszystko idzie bez problemow ja tak zrobilem 2 kable ATA100 i nie mialem zadnych problemow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalB Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 czy nie ma błędów w przesyłach po tej operacji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 j wbijalem cienki nozyk a dalej rozrywalem kabelki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Jeżeli skróciłbym kabelek do HDD czy nie byłoby jakiś efektów ubocznych?? Pytam dlatego, że przy tak wysokich prędkościach transmisji należy traktować taśme jako linie długą, a skracając ją zmieniamy chyba impedancje falową..... Kto już robił takie eksperymenty ?? Czy nie spadł transfer?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 czy nie ma błędów w przesyłach po tej operacji U mnie wszystko jest jak przed "operacja" bez problemow zadnych :P a obieg powietrza w obudowie lepszy no i wyglad na wypasie :wink: :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...