2pac Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 Witam Jak utworzyc wirtualny naped w GameJack5??? Prosze o szybka odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4rch0n Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 Musisz to zrobić gamejackiem? Przecież napęd wirtualny można uruchomić przy pomocy: Nero ImageDrive Alcohol 120% No i przede wszystkim chyba najlepszy DAEMON Może użyj do tego DAEMONA po instalacji zajmuje na dysku 383 kB, a jest naprawdę dobry i na dodatek darmowy. Do znalezienia na… google. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 Niestety musze to zrobic gamejackiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4rch0n Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 (edytowane) Nigdy nie miałem GameJack'a, ale jeśli ma taką opcję to w czym tkwi problem? a jeśli nie ma to my ci jej nie dodamy... Edytowane 24 Lipca 2005 przez -=Drizzt=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 Niestety musze to zrobic gamejackiem. 1564499[/snapback] Domyślnie w GJ5 powinny być utwożone 2 virtualne napędy. Jeżeli ich nie masz to w sekcji "virtual CD/DVD drives" jest lista rozwijalna i tam wybierasz liczbę napędów (0,1,2) nie wiem dlaczego nie ma więcej może przez wersję trialową a może ten typ tak ma (osobiście używam Alcohola więc nie wiem). BTW. W GJ5 jest jedna fajna opcja mianowicie odpalanie zabezpieczonych gier bez NoCDckack'a, działa Ci to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 Domyślnie w GJ5 powinny być utwożone 2 virtualne napędy. Jeżeli ich nie masz to w sekcji "virtual CD/DVD drives" jest lista rozwijalna i tam wybierasz liczbę napędów (0,1,2) nie wiem dlaczego nie ma więcej może przez wersję trialową a może ten typ tak ma (osobiście używam Alcohola więc nie wiem). BTW. W GJ5 jest jedna fajna opcja mianowicie odpalanie zabezpieczonych gier bez NoCDckack'a, działa Ci to? 1564556[/snapback] Kurde wlasnie nie widze tego w virtual CD/DVD drives"gdzie jest dokladnie ta rozwijana lista? mozesz dac jakiegos screena. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 a co chcesz uruchomić zabezpieczoną grę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 (edytowane) Tu jest screen z manuala (niemieckiego, ale wiadomo o co chodzi): 1564624[/snapback] Ja nie używam GJ, pytam z ciekawości. Edytowane 25 Lipca 2005 przez samm-ur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...