Skocz do zawartości
axl2000

Problem Z 6800le (i Na 8p I 12p I 16p To Samo...)

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie, mam karte 6800LE od ASUSA i w grach dziala na niej poprawnie 16 potoków i 5 vertexów, problem polega na tym ze gry dzialają miodzio a 3DMarki 03, 05 oraz AquaMark się wieszają...zwis kompa totalny i koniec, reset...:| A gry działają idealnie...zwisy pojawiają się we wszystkich konfiguracjach potoków i vertexów...

sterowniki 77.72 (z tego co pamiętam na innych było podobnie...)

zasilacz Modecom ISO-450 350W (co ciekawe po 2h grania jest...ZIMNY, 0 ciepła...)

P4 3Ghz Prescott, 1GB Ramu i ta graficzna...

Czy to iwna karty, zasilacza a moze mam niefart do sterowników? :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sterowniki 77.72 i nowsze to syf (jak narazie). NFSU2 prawie w ogóle nie działa. 3Dmarki u mnie przechodzą co prawda bez błędów ale z grami już gorzej. Spróbuj 76.45 - prawie w ogóle się nie wieszają ale są wolniejsze, zwłaszcza w nfsu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmh, poszedłem do kolegi z A2000+ i 512DDR wsadziłem karte...instalka sterowników i co? I pięknie działa wszystko, we 3DMarku 03 ponad 7700pkt. Aquamark tez poszedł...a ma zasilacz codegen 350W...:| No to ja juz jestem glupi w czym tkwi problem...:|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem jaki cudem ten twoj modecom sie nie grzeje jak milem 300 to parzyla po 30 minutach (na gf4ti 290/615 bodajrze zamiast 6800le)...

miales farta ze ten codeshit nie wybuchl :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cze.

Hmh, poszedłem do kolegi z A2000+ i 512DDR wsadziłem karte...instalka sterowników i co? I pięknie działa wszystko, we 3DMarku 03 ponad 7700pkt. Aquamark tez poszedł...a ma zasilacz codegen 350W... No to ja juz jestem glupi w czym tkwi problem...

ja mam ten sam problem...

czy znalazl ktos jakies rozwiazanie???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi