Skocz do zawartości
Gość fredus

Czy Może Się Coś Stać Z Moją Kartą?

Rekomendowane odpowiedzi

Mam troche nie typowe pytanie otóż czy karta (Radeon 9600 Pro) może sie uszkodzić za jakiś czas albo czy może stac sie z nią coś nie miłego jak jakis program do podkrecania pokazuje artefakty a ja ich nie mam i karta pracuje (chyba) :D STABILNIE ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam troche nie typowe pytanie otóż czy karta (Radeon 9600 Pro) może sie uszkodzić za jakiś czas albo czy może stac sie z nią coś nie miłego jak jakis program do podkrecania pokazuje artefakty a ja ich nie mam i karta pracuje (chyba) :D STABILNIE ???

1565273[/snapback]

ehh ale ty piszesz niezrozumiale czlowieku nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale na programie do podkrecania masz artefakty tak? nie napisałes czy grafika zachowuje sie normalnie np podczas przegladania www itp czy podczas grania odpal jakas wymagajaca gre i sprawdz czy pojawiaja sie te artefakty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zolw naucz sie czytać przecierz pisze że karta pracuje chyba stabilnie :mur: no tak włączyłem SWATA 4 na 1024x768 grałem około 1,20 godz. potem jeszcze z pół godziny siedziałem na necie i nic nie było wiec nie wiem czy jak bede miał karte na takich ustawieniach to czy cos sie nie stanie za jakis czas z nią :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie to karta ta się nudzi przy rdzeniu ustawionym jak z podpisu na 450. Co do pamięci to bez zmiany timingów 670 idzie z "śmieciami". Pozmieniaj timingi a na pewno będzie czysto i nie masz się co przejmować. Miałem 9600Pro od Gigabyte i chodził normalnie 550/700

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi