Madith Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 mam problem, zainstalowalem sobie najnowsze sterowniki i pojawia mi sie bląd "VPU Recover zresetowal akcelerator graficzny, ponieważ nie odpowiadał on na polecenia sterownika ekranowego "....najgorsze jest nie to że sie pojawia podczas grania w jakieś gry ale nawet jak chodze po internecie i gadam na gg.......zaczyna mnie to meczyć a nie wiem co z tym zrobić....plz pomóżcie szybko.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 No to wylacz to w sterach karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madith Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 to wtedy gry mi dzialaja na najnizszym poziomie......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Moze sie myle, ale z tego co pamietam to ten "VPU Recover" wlacza sie jak przetaktujesz rdzen. Moze Ci sie przegrzewa ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...