Portal Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Witam Skladam wlasnie nowy komputer i mam maly problem bo nie wiem w jakiej kolejnosci umiescic urzadzenia by nie grzaly sie itp a) DVD B) nagrywarka ( nagrywanie od czasu do czasu) c) kieszen na dysk twardy z wentylatorkiem ( kieszen na ogol bedzie pusta - bez dysku) Obudowa ma trzy miejsca Moj pomysl to ( zaczynajac od gory) DVD , nagrywarka , kieszen Czy to dobry pomysl - moze znacie lepsze konfiguracje ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 tak zeby ci sie wygodnie wsadzalo plytki do dvd lub nagrywarki ! A tak poza tym to masz problem na miare XXI wieku ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 zajebisty problem ale jak juz ma to miec jakis sens to: a) jezeli masz jakiekolwiek napedy znanej i "szanowanej" marki LG to dawej je na sama góre bo zajebiscie sie grzeja i nie daj boze przy okazji naped powyzej B) dyski grzeja sie od spodu wiec kieszen na sam dół. c)a w sumie wkladaj jak ci wygodnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 tak zeby ci sie wygodnie wsadzalo plytki do dvd lub nagrywarki ! A tak poza tym to masz problem na miare XXI wieku ! dokladnie problem na miare tweaka ;) :D dysk daj na sam dol a reshta jak ci wygodniej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 ja np robie tak im nizej tym krotszy naped - wydaje mi sie ze takie rozwiazanie w moim przypadku (2 wyciagajace wentylatory na gorze) jest lepsze bo nie tworzy sie zadna nisza z cieplym powietrzem, a z tego powodu ze im wyzej tym jest mniej miejsca to cieple powietrze szybciej zostaje wywiane z budy ale mysle ze najwazniejsza jest funkcjonalnosc - tzn zeby nie plataly sie tasmy Primary i Secondary Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 a w sumie wkladaj jak ci wygodnie :)Nie zapominaj tez o partnerce - jej tez musi byc wygodnie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...