Mate Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Cześć. Qurka nie mam czasu, zeby coś pisać na forumie :( i pojawiam sie tylko żeby wam od czasu do czasu pokazać co sie u mnie kręci. Coby tradycji satało sie... Dziś dwa nowe bloczki prosto spod igiełki. Pierwszy z nich to następca mojego LEv1 (wielu sie o niego pyta) a niestety nie jest już robiony. Nowy bloczek to LEv3. Info na stronie Drugi bloczek to bloczek LowEnd : MEv1 Ten bloczek jest najtańszym bloczkiem w mojej "stajni" a wydaje mi sie że do mniej wymagających sprzętów jest jak znalazł. Ok wiem ze zarz powiesicie na mnie psy ale z góry SORKA "więcej nie będę" 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 ehhh całkiem fajne ale bez rewelacji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 dla mie jak zwykly bloczek :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...