Skocz do zawartości
bartleby

Msi Nx6200-td128 Dlaczego Tanszy Od Innych ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Szukam sobie czegos podobnego wydajnoscia do 9550 i zainteresowalem sie 6200, z komputronika interesuje mnie ta karta MSI http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=19624. Czy ktos zna ta karte i moze cos o niej napisac, dlaczego jest o tyle tansza od innych 6200? Na allegro sa jeszcze tansze.

Edytowane przez bartleby

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez nieznalazlem testu tej karty. Odstrasza mnie od niej tylko to ze podobno niemozna odblokowac w niej potokow. Chyba jednak dozbieram sianko i kupie jakiegos 6600 zeby nie bawic sie w to odblokowywanie bo zal mi wydac na 6200 jesli sie nie odblokuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisalem ze chial bym cos nvidia, mam 1 doswiadczenia z ATI a nazywa sie ono 9100, wszystko bylo cacy (0 problemow) ale po wymianie go na ti4200 bylo jeszcze bardziej cacy. Stary jestem i przywiazuje sie do firm (znaczy leniwy, nie chce mi sie uczyc wszystkiego od nowa), przeszedlem na win XP dopiero w tym roku :) Niestety po calym dniu czytania dochodze do wniosku ze chyba kupie 9700 takiego jak tu http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=58728110 albo 9800 mediona, przekonuje mnie cena okolo 400 i 8 potokow, taktowania tez dla mnie Ok. Sprzedam to co mam i przebieduje na starym virge az dociulam. Nvidia nic dla mnie nie ma :(

Boje sie troche czy mi zasilki starczy, mam FSP 300GTF (1), ktos wie co to to (1) ? Ale w kompie malo,A 1900+, 1 HDD, 1 CD-RW, 1 wiatraak wydmuciach!acy i flop.

Edytowane przez bartleby

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi