bartleby Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 (edytowane) Witam. Szukam sobie czegos podobnego wydajnoscia do 9550 i zainteresowalem sie 6200, z komputronika interesuje mnie ta karta MSI http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=19624. Czy ktos zna ta karte i moze cos o niej napisac, dlaczego jest o tyle tansza od innych 6200? Na allegro sa jeszcze tansze. Edytowane 26 Lipca 2005 przez bartleby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezol Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Wydaje mi sie ze to jest blad na stronie, w innym sklepie widzialem ta sama karte za 420zl. Albo sie pomylili z cena albo z bitami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sawa Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 myśle że nie bo mają taniej http://www.skapiec.pl/site/cat/14/comp/13218 ale rzeczywiście coś podejrzanie tanio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 W niemieckim conrad.de byla promocja na te karty po 69 Euro, prawdopodobnie stad ta cena. Najlepiej przejechac do firmy i zobaczyc ja na zywo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 pytalem i nie jest to pomylka w cenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezol Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 szczeze mowiac chyba sobie taka sprawie, moj fx 5200 to juz nawet do pasjansa sie nienadaje, tylko jestem ciekaw czy jest w niej mozliwosc odblokowaania potokow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 podobno nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartleby Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Musze przyznac ze nie wiem co robic, niby dobra firma i cena super ale jakies to podejrzane, nie moge wygoglowac zadnego testu tej karty :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezol Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Tez nieznalazlem testu tej karty. Odstrasza mnie od niej tylko to ze podobno niemozna odblokowac w niej potokow. Chyba jednak dozbieram sianko i kupie jakiegos 6600 zeby nie bawic sie w to odblokowywanie bo zal mi wydac na 6200 jesli sie nie odblokuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartleby Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Chce kupic jakas karte nvidia za okolo 300zl i nie mam juz kompletnie pojecia co to ma byc, zaczynam sie przyzwyczajac do mysli ze za te pieniadze NIC do DX9 nie kupie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 jak to nic? ati nie istnieje? 9500pro, 9500@pro, abit R9550 guru... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartleby Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 (edytowane) Napisalem ze chial bym cos nvidia, mam 1 doswiadczenia z ATI a nazywa sie ono 9100, wszystko bylo cacy (0 problemow) ale po wymianie go na ti4200 bylo jeszcze bardziej cacy. Stary jestem i przywiazuje sie do firm (znaczy leniwy, nie chce mi sie uczyc wszystkiego od nowa), przeszedlem na win XP dopiero w tym roku :) Niestety po calym dniu czytania dochodze do wniosku ze chyba kupie 9700 takiego jak tu http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=58728110 albo 9800 mediona, przekonuje mnie cena okolo 400 i 8 potokow, taktowania tez dla mnie Ok. Sprzedam to co mam i przebieduje na starym virge az dociulam. Nvidia nic dla mnie nie ma :( Boje sie troche czy mi zasilki starczy, mam FSP 300GTF (1), ktos wie co to to (1) ? Ale w kompie malo,A 1900+, 1 HDD, 1 CD-RW, 1 wiatraak wydmuciach!acy i flop. Edytowane 27 Lipca 2005 przez bartleby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 zasilka powinna starczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezol Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Ja chyba jednak kupie leadteka 6600. Tylko zastanawia mnie jakei chlodzenie wlozyc zeby pamieci byly tez chlodzone, troche zle jest to poukkadane na karcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartleby Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=58726193 myslicie ze to dobry wybor ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Co do karty to nie jest pomylka w cenie, karta MSI 6200 128bit faktycznie kosztuje w komputroniku 339zl Obejrzalem faktycznie identyczna jak na zdjeciu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek23 Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 a czy mozna na niej te potoki uruchomic ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezol Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Chyba wyzej jest napisane ze nie mozna!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...