DeMaster14 Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Przymiezam sie do kupna pamieci ram 2x256mb.Patrzylem na allegro i natrafilem na ciekawa aukcje.Mianowicie sprzedawane sa na niej kosci kingstona 256mb/333 za 40zl.Czy to mozliwe tak tanio?Co wiecej na kosci jest napisane 266 :blink: Gosciu ma tylko 1 koment wiec nie wiem czy kupic od niego.Myslicie ze to oszust? http://allegro.pl/show_item.php?item=58828907 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 To jest bardzo tanio, zdjęcie pewnie jest tylko poglądowe a nie real foto! Ja bym nie brał, zbyt tanio i tylko jeden koment <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawilczak Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 i okazało się, że to szwindel :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 heh, wiedziałem że tak będzie! Zbyt tanie... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...