rumun_666 Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 bylbym wdzieczny gdybyscie pomogli znalezc mi jakąś chorwacką strone z cenami samochodów. Najlepiej jakies tamtejsze allegro, czy inne aukcje, ew. cos na wzor trader.pl . Jest mi to potrzebne najpozniej do 1 sierpnia. Znalazłem www.aukcije.biz ale dosc malo samochodów. Najbardziej interesują mnie srednie ceny Renault Clio, Renault 19, Jeep'a cherokee. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Renowki to sie najbardziej placa z Francji sprowadzac... Z Wloch... A nie z Chorwacji... Chopie tam niedawno wojna byla... Myslisz, ze wiesz co kupisz... Pozatym chorwcji jezdza jak pomyleni... Auta sa skatowane straszliwie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Renowki to sie najbardziej placa z Francji sprowadzac... Z Wloch... A nie z Chorwacji... Chopie tam niedawno wojna byla... Myslisz, ze wiesz co kupisz... Pozatym chorwcji jezdza jak pomyleni... Auta sa skatowane straszliwie :D 1576499[/snapback] Nie zgadzam się ;). Zawsze to jest tak, że autko rodzimego producenta czyli np. Francja - Renault będzie kosztować więcej niż np. u niemców. Przykładowo, znajomy, który sprowadza autka kupił GOlfa III VR6 174km z 95r za 2000euro we włoszech, u niemców musiałby zapłacić z 300euro więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...