Gość hydro2 Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Wlasnie sie pojawil.Screeny nie powalaja,ale patrzac na nie moze byc niezly klimacik.Czy ktos z Was w to gral ?? Recka przedstawia sie nastepujaco: Hellforces to klasyczny FPS, rozgrywajcy sie w morderczym tempie. Fabula ma tu drugorzedne znaczenie, liczy sei to co gracz wyczynia za pomoc rozbudowanego arsenalu. Zniszczenie bedziemy sia wsrod kilkunastu typow wrogow, poczynajac od zwyklych kultystow, poprzez zombie, na demonicznych istotach z piekla rodem konczac. http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0&x=sli...863,-1,-1,-1,19 A wymagania ?? Rozsdne wymagania sprztowe: Pentium 4 1.5 GHz, 256 MB RAM, karta grafiki 32 MB, 2 GB HDD. czyli na GF4mx pojdzie wiec bez pytan takich prosze.Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Raczej nie udana kopie gier typu Serious Sam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Pograłem 15 minutek i tak wstępnie mogę powiedzieć, że gierka nie jest zła. Jeśli chodzi o porównanie do Serious Sam-a to jest ono nie trafne zbytnio - bardziej nasuwa mi się tutak inny tytuł - Painkiller, lecz jeśli miałbym oceniać to wyżej ustawiłbym Painkillera. Jeśli chodzi o graficzke to mam mieszanie odczucia - niby są fajne efekty, jak falujące powietrze od ognia, niezła woda, ale wsyzstko to jakieś kanciate jest... Pomęcze jeszcze trochę ten tytuł i później może coś skrobne jeszcze. B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 moze ktos zarzuci szybkim linkiem do demka jakos na gamershell nie było a nie jestem w stanie szukac... gorącoooo..... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...