HGT Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Mam taki problem.. Niedawno kupiłem komputer i kiedyś miałem tak, że jak nacisnołem i przytrzymałem spację(np. w Wordzie) to kursor sie przesuwał o ileś tam pól.. Teraz jak nacisnę spacje to kursor przesuwa się tylko o jedno ploe. Przytrzymanie spacji nic nie daje.. Musze go po prostu naciskać.. Tak samo jest z Backspace.. Wie ktoś jak to zmienic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Sprawdź ustawienia w panelu sterowania --> klawiatura --> powtarzanie znaku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramax Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Nie używaj do przesuwania "spacji" tylko "tabulatora" potem łatwiej sformatować tekst.:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...