Kml Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Mam WIELKI problem porzyczyłem od kumpla kompa starego kompa typu desktop instalowałem na nim oprogramowanie do aparatu .restart i BED "błąd odczytu z dysku c" teraz mam już ten dysk w swoim kompie i chciałbym przeskanowaćgo jakimś programikiem naprawiania dysków jeżeli zna ktoś taki programik prosze o nazwe lub linka please :cry: scandyska próbowałem ale po 5h skanowania komp sie zawiesił a w nortonie nie moge włączyć "surface testu" pojemność dysku 2,5GB :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 A jakiej firmy to dysk ? Najlepiej poszukać jakiegoś softu od producenta. Dobry jest np. do skanowania program Segate'a (skanuje także dyski innych producentów). Przypuszczalnie jednak masz pożądną rysę na talerzu więc pewnie z tego dysku będą nici :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 to Caviar a skąd <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> programik do sageta??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 to Caviar a skąd <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> programik do sageta???Do seagate'a http://www.seagate.com/support/npf/seatool...ls/seatoold.exe (gdyby potrzebny był jakiś model No. to np: ST310212A) Do Caviara poszukałbym czegoś na www.wdc.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 na stronce Caviara nic nie znalazłem może ktoś zna inną stronke z programami diagnostycznymi do Caviarów??? Please!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dioda Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Polecam programiki do zerowania dysku WD Cleaner lub cos podobnego, jest to programik do Caviarow ale nie tylko ja swojego Seageta nim naprawialem, lub Low-Level-Format Awarda, lub Rainsch Partion -lub cos podobnego. Jesli to nie pomorze to wgraj nowy soft (bios) do dysku. Pozdrawiam Robert :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 a skąd moge <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> taki programik jestem nowy w sieci i jeszcze sie nie orientuje co i jak HELP!!! :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 na www.yahoo.com lub innej wpisz wdclear i ściągaj :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...