golob Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Pomozcie panowie bo mam straszny problem.Mam plytke abita an7 i procka durona 1ghz na jadrze Morgan i bios czyta mi jakas dziwna temp, procka 15 stopni.Czytalem ze to wina diody ze ten procek nie ma jej ale znalazlem stronke ze niby ja ma.Zdania sa podzielone.Nie wiem teraz czy mam cos walniete czy to tak juz jest, wiec szukam osob kto ma taki zestaw i czy to dziala poprawnie ??jak znajdzie sie choc jedna osoba z takim zestawem dzilajacym to znak ze mam cos walniete dlatego mi tak bardzo na tym zalezy !!!!!tak pozatym to wszytko dziala ok.A procek na innej plycie ASUS a7v600-x pokazuje dobra temp. ale ona chyba czyta temp, procka z soketu.Czekam na wasze odpowiedzi !!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myrddin669 Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 nie no stary - ja bym byl w siodmym niebie!!! :D 15'C na procku (przy zwyklym chlodzeniu rozumiem) - to krec go do 60 stopni - moze zrobisz ze 150% oc!! ;) a tak serio to zmien bios na najnowszy oficjalny i zobacz co bedzie grane. poza tym nie wiem czy an7 nie ma swojego cvzujnika w sockecie?? ci co maja an7 powinni wiedziec ;) bo an7 moje piekne oczy jeszcze nie widzialy :lol: pozdrawiam serdesznie <bo babci imieninach> < a chcialem se polutowac dzisiaj...> ehhh zycie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...