MichalP [xsrx] Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 hymm po zainstalowaniu dx9 (33 megowy plik pod all systemy z najnowszym dx9 beta) i sterow pod to dla ati9700... juz nie moge odpalic Marka... pisze ze nie mam dx 8,1 minimum... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 jezeli chodzi o 2001se, to dlatego z enie masz patcha :) (2,66MB) http://www.pqtuning.de/download/files/3DMa...001SE_patch.exe http://www.majorgeeks.com/article.php?sid=1712 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Ja po zainstalowaniu DX 9.0 nie mogłem zainstalować 3D Marka :x Również było napisane, że musze mieć DX 8.1. Teraz jade na 8.1 i o nic się nie martwie, a dziewiątka mi jest zbędna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 A ja nawet nie mogłem DX9.0 kurde muszę ściągnąć jekiegoś porządnego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 ale 3D mark 2000 Dziala :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 ale 3D mark 2000 Dziala :DNo i co z tego? ;) Jak 3DMark2001SE nie dziala!!! 3DMark2000 to wsparcie tylko dla DX7.0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 sciagnij tego patha i powiedz czy jakis przyrost wydajnosci jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 u mnie 3DMark2001SE przy zainstalowanym DirectX9 RC0 + stery ATI chodzi i nie wiesza sie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qb Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 "]hymm po zainstalowaniu dx9 (33 megowy plik pod all systemy z najnowszym dx9 beta) i sterow pod to dla ati9700... juz nie moge odpalic Marka... pisze ze nie mam dx 8,1 minimum... :) michale sorki ze nie napisze na temat ale wyrazam podziw na temat twojego kompa :) chyba se takiego sprawie :P :) ale ile cie on kosztowal :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 macie jakies porownanie dx 8.1 i dx9??? czy jest jakas roznica w wyniku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 ja bynajmniej takowa zauwazylem w marku 2K - na lepsze :) - wiem ze to dziwne ale ak bylo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 hymm ja w sumie nie wiem... od niedawna mam slabe wyniki w marku... kiedys sredinia byla 13900 teraz spadlow ponizej 12000 nie wiem szczerze mowiac co sie dzieje... na 2 mobo tak samo apropos ceny kompa to zmieniam na bierzaco wiec nie odczowam za bardzo wydatkow... przykladowo za ati dalem 1100 zl z USa ... moze ladnie to sie czyta ale ten ktonfig jest wyjatkowo upierdliwy (2200+ swoim nietypowym 13.5x powoduje dziwne odczyty mi :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 przez to ze zapychasz rejestr :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 przez to ze zapychasz rejestr :) hehs :) na golym OS :))) dzis nastepuje diametralna zmiana w moim zyciu :) koniec Windowsa.. Witaj Debian :) no i oczywiscie KDE bo bez Xow to zyc sie nie da :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Sorki a gdzie moge sciągnąć dx.9.0 Nie ten programik tylko cały plik do pobrania gotowy dx9. pozdr prosze odpowiedzcie dajać link może ktoś ma na własnym sererze???????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 tu zassasz DX9 pod all systemy... 30 mega .. najnowsza beta... chodzi ladnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 "]tu zassasz DX9 pod all systemy... 30 mega .. najnowsza beta... chodzi ladnieZasysam i powiem co z tego wyniklo, ale na wszelki wyopadek przed instalacja zapodam backup systemu Ghostem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Jest szybciej o jakies 50 punktow, w sumie mozna uznac, poczekam na drivery z obsluga DX9.0 oraz na jakis update do 3DMarka2001SE, pozyjemy zobaczymy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...