danz Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Czy można zaistalowac w jednym kompie dwa tunery TV? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Możesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x3n Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 o ile ich soft nie bedzie sie nawzajem gryzl i poprawnie rozpoznawal wykorzystywany aktualnie tuner. a do czego 2 ze spytam? jednoczesnie raczej i tak 1dnego tylko mozna uzywac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmaniaczek Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 nie raczej a napewno :) , tuner tv jest widziany przez pc jako kontroler audio/video,mogą być nawet problemy ze stabilnością pc po wsadzeniu 2 kart :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozaq Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 nie raczej a napewno :) , tuner tv jest widziany przez pc jako kontroler audio/video,mogą być nawet problemy ze stabilnością pc po wsadzeniu 2 kart :) 1569105[/snapback] G.o.w.n.o prawda. Sam mialem kiedys kiedys dwa tunery w jednym kompie i zadnych problemow nie bylo. Dwa naraz tez moga dzialac, tylko oczywiste jest ze oba nie moga jednoczesnie wyswietlac w trybie overlay (sam sprawdzalem i dzialaly oba jednoczesnie). Odnosnie po co, to w moim przypadku potrzebowalem drugiego na BT878 zeby pewna TV odkodowac :lol: A Winfast Expert jest na ZBYT nowym chipie i odkodowac na nim nie mozna, ale zwykle TV odbiera o wiele lepiej. Obecnie i tak brakuje mi PCI na DFI i i tak jednego tylko uzywam :). W ogole orientuje sie ktos czy sa jakies tunery na PCI-X? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmaniaczek Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 wcale że nie kupa prawda :) miałem 2 przypadki że pc nie włączył sie po wsadzeniu 2 tunerów,co do jednoczesnego używania to hmmmm 2 kart muzycznych naraz też nie można używać ...., chyba że oczymś nie wiem ?? :) z tunerami pci-e nie spotkałem sie jescze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danz Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 (edytowane) potrzebuje drugiego tunera by BT878 zebyjak kolega pewna TV odkodowac A Winfast Expert nie chcę zrezygnować.... Edytowane 27 Lipca 2005 przez danz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozaq Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 wcale że nie kupa prawda :) miałem 2 przypadki że pc nie włączył sie po wsadzeniu 2 tunerów,co do jednoczesnego używania to hmmmm 2 kart muzycznych naraz też nie można używać ...., chyba że oczymś nie wiem ?? :) z tunerami pci-e nie spotkałem sie jescze :) 1569210[/snapback] Nie wiem jak to mozliwe. Ja nigdy takich problemow nie mialem, zawsze dzialaly (Winfast Expert i Pixelview na BT878), i jak mowilem nawet dwa jednoczesnie, wg mnie nie powinno byc zadnych problemow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 2 kart muzycznych naraz też nie można używać ... 1569210[/snapback] weź wyjdz stąd i niewracaj bo jak sie ciebie czytac to zbiera na zwrot pokarmu... od kiedy nie mozna? chwalisz sie ze jestes taki masta serwisant a g*** wiesz..... :mur: 2tunnerow mozna uzywac tak samo jak dwoch dzwiekowek... i dwoch graf na pci.... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmaniaczek Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 taa ... to można zrobić tak żeby muza wychodziła z 2 kart muzycznych naraz :blink: ?? ps: nigdzie sie nie chwale ... , co do 2 tunerów , nie sądze aby można było oglądać obraz z 2 kart naraz .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 taa ... to można zrobić tak żeby muza wychodziła z 2 kart muzycznych naraz :blink: ?? 1581895[/snapback] a nie mozna? Oo a myslałem ze sobie w oprogramowaniu zawsze mozna wybrac zrodlo dziweku z ktorego ma grac Oo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danz Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Dwa tunery chodzą już elegancko. Niestey muszę przełaczać kabelek antenowy bo kupione juz dwa trójniki od kablówki zakłocaja obraz jedengo z tunerów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Dwa tunery chodzą już elegancko. Niestey muszę przełaczać kabelek antenowy bo kupione juz dwa trójniki od kablówki zakłocaja obraz jedengo z tunerów. 1595921[/snapback] Na kablu antenowym ktory idzie do komputera montujesz wzmacniacz szerokopasmowy z regulacja wzmocnienia, za nim trojnik i dopiero do tego oba tunery. P.S. Tuner do poprawnej pracy wymaga aby komputer byl podlaczony do instalacji elektrycznej z bolcem uziemiającym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...