.:::PaStA:::. Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Witam. Od 3 dni jestem szczęśliwym posiadaczem takiego oto sprzętu: Celeron D320 2,4 Prescott Mobo Gigabyte 865PE ( GA-8IPE1000-G) ...i boxowego coolera intela Niepokoją mnie temperatury, a mianowicie: Idle : 52-53*C Stress: 62-65*C ( Far Cry na Wysokich ) Jakie wy macie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geodeta Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 u mnie w sprzęcie jak w podpisie w idlu 39 stopni a w stresie do 64 dochodzi. aha mam założuny drugi wentylator na boxa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 mi sie wydaje że to temperatury standartowe dla prescottów ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 max temp prescottów to podobno ok. 75*C więc jeszcze masz zapas :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 (edytowane) Ostatnio dochodzi do 70*C Edytowane 11 Sierpnia 2005 przez .:::PaStA:::. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argennto Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Czy taki szczęśliwy posiadacz Celerona // to nie wiem ... za cene tego celka miałbyś dużo wydajniejszego Athlona ... ale to juzzależy kto co lubi :) ja np nie pzrepadam za platformą Intela :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobe2005 Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Mi naprzyklad na moim celki temperatury dochodzily do 74 stopni. W koncu sciagnalem rariator przedmuchalem, dobrze docisnalem i wystarczylo. Cudowny spadek temperatury. Max 60 stopni. moze u ciebie tez jest cos nie dobrze zamontowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbzium Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 ja nie mam czujki na procu i nie wiem ile mam stopni... też mam celka 2.4...- w powietrze wychodzące z korytarza powietrznego jest całkiem zimne.??-co jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiff Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Kup sobie Arctic Freezer'a i bedziesz mial z głowy problem z temperaturą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Racja, kup Arctic Freezer 4 [ np. tutaj http://4speed.pl/sklep.php?stan=opis&id_towaru=1113 ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmsydney Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 niestety ale czasy chlodnych intelow juz dawno minely, jedyne bezproblemowe rozwiazanie to amd, u mnie idle 30C i stres 42 w gorace dni, to prawie 15-20C mniej niz u intela.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Hmm ale w czym ty pomogłeś @.:::PaStA:::. ? Chciałeś się pochwalić temp ? Chyba każdemu wiadomo, że Prescotty się grzeją bardziej niż inne P4 i AMD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...