Greg_1 Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 (edytowane) Mam spory problem, tj. kończy mi sie na początku sierpnia umowa o Neo i chciałem założyć sobie chello do tej pory chello było niedostępne u mnie w bloku ale była modernizacja, więc zadzwoniłem na infolinie i zapytałem sie czy po modernizacji będzie dotępne chello i dostałem zapewnienie że tak. No i mija już 2 tydzień od zakończenia modernizacji a netu jak nie mogłem zamówić tak nie moge bo jest nie dostępny :mur: :mur: :mur: Ile musze czekać żeby był w końcu dostęny ????? Dzwoniłem do UPC z tym kilka razy i sie dowiedziałem że nie mają takich informacji :mad: "Z przykrością musze Pana poinformować, że nasza usługa nie jest jeszcze dostępna pod wskazanym adresem. Nie jestem w stanie podać również daty uruchomienia usługi w Pana miejscu zamieszkania... " Grunt to dbałość o klienta. kur** ja pier**** Edytowane 28 Lipca 2005 przez Greg_1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 ja jeszcze pamietem te czasy jak dopiero chello wchodzilo. Bylem jednym z pierwszych klientow ktorzy mieli opcje 512/128, a na samym poczatku byla ona nielimitowana przez ok 2tygodnie. To byly czasy ... ale wszystko sie zeszmaca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 @File co twój post wnosi do mojego tematu/problemu ?? Na temat prosze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elKuba Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Ile musze czekać żeby był w końcu dostęny ????? moja szklana kula mówi mi, że jeszcze ze 3 miesiące. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Ja:"A co jest jeszcze potrzebne aby usługa była dostępna w mojej okolicy, poza modernizacją sieci ??" UPC:"Warunkiem koniecznym aby chello było dostępne w Pana okolicy jest niezbędna modernizacja dotychczasowej sieci. Nie jestem w stanie podać przybliżonego czasu realizacji takich prac." Ja:"No właśnie o to chodzi że były przeprowadzanae prace modernizacyjne, które trwały 11.07-15.07. Więc gdzie tkwi problem ??" UPC:"Jeżeli chciałby Pan otrzymać informacje w chwili gdy chello pojawi się Pana okolicy, proszę o wypełnienie formularza dostępnego również na naszej stronie www.chello.pl" Rozmowa poprostu super. :mur: Będzie sie trzeba do nich pofatygować. I zrobić :26: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
males66 Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 a w jakiej dzielnicy mieszkasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 na Woli ale dzisiaj dzwonili do mnie że niedługo będzie dostępne Chello w końcu jakieś postępy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
males66 Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 No na woli to tak z czelo jest. Ja jestem z wilanowa i tam mi w lutym czelo zalozyli w ciagu 3 dni. Wiec nie narzekalem. A na predkosc lacza i jakosc tez nie narzekam. Szwunk jak stad do krakowa. Generalnie lacze bezawaryjne z tym ze ma niestety limit. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Ja też na Woli mieszkam i mam chello.... aż dziwne że niemasz.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Byłem ostatnio w BOK i dowiedziałem sie że blok mógł jeszcze nie zostać oddany do podłączenia jak to pani za ladą powiedziała i że miało sie odbyć podłączenie bloku na przełomie lipca i sierpnia, ale tak sie nie stało, więc stanie sie to pod koniec sierpnia :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
males66 Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 swoja drogo to BOK w chello to tragerdia. Mowia jedno robia drugie. Inna sprawa jest to ze czesto zbywaja klienta. Ale coz. Takie czasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...