jj_okocza Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Witam mam pytanie - czy istnieje mozliwosc podpiecia do jednego PC 2 klawiatur zeby np pograc sobie w fife? chodzi mi glownie o zlacze ps2 poniewaz takie klawiatury posiadam, ale jesli sa inne mozliwosci to tez prosze o napisanie co i jak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scazi Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Jasne, tyle ze nie pod ps2. Ale na USB mozesz miec tyle klawiatur ile masz wolnych portow. Jedyny problem polega na tym, ze system przewiduje jedna klawiature, wiec jest tylko jeden bufor klawiatury. Objawia sie to tym, ze niewazne ile bedzie ich fizycznie podlaczonych, beda dzialac jak jedno urzadzienie - jak wcisniesz na ktorejs CapsLock, to lampka zaswieci sie na wszystkich. Chodzilo Ci pewnie o to zeby kazdy z graczy mogl uzywac swojej klawiatury niezaleznie... (np zeby gracz 2 mogl uzywac klawiszy, ktorych uzywa juz gracz 1 i zeby "to sie nie klocilo") to raczej nie wypali. jedynym udogodnieniem bedzie, ze nie bedziecie sobie nawzajem lamac rak goniac sie po jednej klawiaturze ;) Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 a nie edzie zadnych zatrzyman systemu w momencie np. gdy bedzie ewcisnietych 6 klawiszy naraz ? ja na jednej klawie czasami jak gram z kumplem w tekkena 3 to pipczy mi mobo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 moze kupic najtanszego pada dla drugiej osoby ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...