Kml Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 MAm pytanko po przeinstalowaniu detonatora Via 4in1 chce manualnie zainstalować kilka rzeczy a przedewszystkim agp i mam do wyboru : agp,agp33 i agp inne które mnie nie dotyczy (mam98se) które zainstalować jest różnica agp i agp33???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Jeśli chodzi oto, że Via szuka jakiegoś pliku, to wskaż mu katalog gdzie jest ViaServicePack :infwin98se Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 tam nic nie znajduje chce manualnie niewiem dlaczego ale tak jest i niewiem czy jest jakaś różnica między agp a agp33 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Normalnie AGP pracuje na szynie 66Mhz wiec 33Mhz to polowa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...