hinco Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 wgrywając biosa do r 9550 coś sie powaliło no i potrzebuje karty na PCI no ale w biosie jest tylko opcja Video i można wybra : EGA/VGA, MONO ,i jakieś inne podobne do siebie czy może wystarczy podłączy monit pod karte PCI i ni w biosie nie ruszac?? czy to moze by przełączanie pomiędzy agp/PCI? jeżeli nie to jak to zrobic? nie chce czegoś tak ustawi aby kompo nie wstał nigdy wiecej :/ :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emgie Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 (edytowane) W biocie powinno byc cos w stylu "init first" i do wyboru AGP/PCI. Nic nie spalisz wkladaj karte przepinaj kable i do dziela. Edytowane 29 Lipca 2005 przez emgie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Ja jak przypalilem 9800pro swoje i nie chcia wstac, to wstawilem grafe na pci( te sama co na sygnaturce) i bez zadnych zmian wystartowal mi komp z tej grafy!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 no mam taką nadzieje, bo nie ma takiej opcji w biosie, moze jest to jakiś automat ;d ;) narazie sie musze zopatrzyc w taką na PCI ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Jest tylo jedno ale, ale ty pewnie o tym wiesz, e jeli mamy odpalic kompa zgrafy na PCI to to nie moe by grafy w AGP :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 z tego co czytałem to sie ją wkłada póżniej jak trzeba wgra bios? bo o to mi chodzi cały czas ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 (edytowane) no dobra, komp odpala sie z grafy na PCI , nawet ja przy starcie ma grafe na AGP ale wstukałem flashrom -p 0 9550.bin -f i wyskoczył ERror 0FL01 : press 1 to continue co jest grane? i co msze mieć na dyskietce z flashromem, tzn jakie pliki flashrom'a? miałem tak: 9550,bin -biosik flashrom.rom flashrom.chg Flashrom.exe czegoś brauje? :x P.S. teraz dwie karty: na PCI i AGP wyglądają jak SLI :D :lol: , btw, radek w windzie sie normalnie grzeje choć grafika idzie z PCI help :( wiem że potrzeba gvf11 ale nie moge go znaleźć :mur: Edytowane 4 Sierpnia 2005 przez hinco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...