punto_krak Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Witam; Mam pewien problem :lol: Próbowałem podkręcić kartę graficzną Dream GeForce 5600XT, ale po każdym podniesieniu częśtotliwości taktowania układu lub/i pamięci moje wyniki w PCMark04 (test graficzny :lol: ) spadają z około 1400 do 700 :mur: Nie wiem co jest grane. Proszę o pomoc i podpowiedź jak tą kartę przetaktować. Aha - mam athlona 3200 i 1024 ramu, płyta Gigabyte GA-7N 400 Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Testuj w grach lub 3dsmarkach i pochwal się wynikami po i przed @ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 mysle ze to wina fxa a konkretnie blokady oc...trzeba jakichs starych sterow 5x.xx aby mozna było krecic bez spadku wydajnosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Proponuję 53.03... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...