noso Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 WItam otoz dzis dostalem do testow od kumpla zestaw chlodzenia woda CPC wersja 16 db i jestem pozytywnie zaskoczony poniewaz na moim AThlonie kreconym z 1,7 do 2,0 temperatura max 43 stopnie , moze akurat trafilem na dobry egzemplarz ale i tak zajebiscie chodzi :)) :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 według mnie to normalka.Porozmawiamy o tym zestawie jak bedziesz chcial cos do niego dołączyć... Zobaczymy czy wtedy bedziesz tak go chwalił Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Ja tam sobie chwale moje cpc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiQs Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 dobra, ile by mnie cos takiego kosztowalo i czy latwo to zamontowac??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 dobra, ile by mnie cos takiego kosztowalo i czy latwo to zamontowac???wejdz na www.cpc.pl. o ile sie nie myle sa dwa zestawy: 12 db 300l/h - 99zl 16 db 600l/h - 119zl jezeli sprzedalbys vulcano 7+ to bys sobie mogl takie cos sprawic. cisza , temperatura nizsza niz na v7+ ale gdy nadejdzie chec podkrecania ostrego to qpa!!! wszystko idzie na polke bo np. chlodnica ni pasuje do rurek , blok za malo wydajny , pompka za malo wydajna itp itp. lepiej zrobic wlasny blok , kupic pompke w jakim sklepie akwarystycznym , wszystkie inne rzeczy i zestaw z chlodnica wyjdzie cie ok 150-200. ja mialem cos takiego robic na ten miesiac ale jak mi tpsaa kochana rachuneczek za necika dupnela to ojojoj :evil: :evil: :evil: :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Sa jakies zdjecia tego ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Sa jakies zdjecia tego ?www.cpc.pl :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...