Torwald Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 (edytowane) Na prosbe mojego brata, zapalonego skate'a, zakladam ten topic. Prosze wszystkie osoby jezdzace na desce o wpisywanie miejscowek z calej Polski, tych legalnych i tych nieco mniej ;] Z gory dzieki za odzew. OT: Jakby ktos byl zainteresowany deckami Aesthetics to link jest w podpisie ;] Edytowane 30 Lipca 2005 przez Torwald Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Wrocław legalny skate park w centrum miasta - blisko rynku - naprzeciwko klubu W-Z ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 http://www.decha.com.pl/infopages.php?id=44 http://members.fortunecity.co.uk/skatezone/skateparks.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Wrocław skatepark na osiedlu Gaj obok gimnazjum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 nei mam skejtparków u siebie i zwykłem jezdzic gdzie sie da.... cóż po prostu wole streeta od zapyziałych skateparkow ze "skejtami_z_deską_pod_pachą" [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Dlatego szukam adresow miejscowek ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 gdańsk - motława (fajne schody, dobre podloze - marmury, sporo ludzi :/ gdańsk - cmentarz obok placu zebrań (nie wiem w jakim stanie jest ta miejscowka nie jezdze na desce od 3 lat ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...