Jodlasty Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Zepsułem sobie dzisiaj ten dodatkowy czujnik :( Gdzie go można dostac A może ktoś wie jak sie nazywa ta część, jaki to typ to może sobie kupię w sklepie elektronicznym mam płytę jak w opisie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 chodzi mi o czujnik temperatury; taki na kabelku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 w elektronicznym mozna dostac czujniki ale taki z deka inne ja sobie dodatkowy na allegro zamowilem koles mi przyslal w liscie z wypelnionym drukiem przekazu na konto wplacilem mu kase ale cholera zgubilem ten swoj cena na allegro ok 10zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 bo tak sobie myślę że jak kupie tą część w sklepie eletronicznym "to chyba dioda termiczna" to czy będzie mi działało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 cyba ale to jest taki maly kwadracik znaczy szecsianiak i sporo z nim roboty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...