robq Opublikowano 31 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2005 Mam pytanie posiadam 1000 zł i nie wiem czy warto kupić sobie monitor LCD planuje zakup tego monitora : LCD Jednak nie wiem czy tak naprawde odczuje dużą różnice ponieważ posiadam teraz 17 " Philipsa 107 T5...... Tak strasznie to na niego nie narzekam.... ale wiadomo co LCD to nie crt a miałem juz porównanie... Posiadam ns. kompa ; Amd Athlon 64 2800 + / epox 8 kda3j / 1024 MB DDR 400 / Leadtek WinFast FX 5700 128 DDR / Samsung 80 Gb / 7200 rpm / 8 mb cache .... Szczeże mówiać to myślałem nad monitorkiem albo lepsza grafika ;) ale trudno sie zdecydować .... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 A duzo siedzisz na kompie??? Bo jak tak to lepiej kupic monitorek, a jak nie to radka X800XL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 To zależy... Bo jak grasz w gry to kup lepszą grafe ale jak całymi dniami przesiadujesz na necie to monitorek ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Aha zapomniałem o zasilaczu... Jaki masz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...