Michael_LbN Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Witam, mam problem z monitorem. Jakis czas temu chcialem zmienic odswiezanie w counter-strike'u, a dalo sie to zrobic tylko przez reforce. Wiec zmienilem i wszystko w cs'ie bylo okej. Ale wlaczam fife i pojawia mi sie OUT OF FREQUENCY i odlicza zegar na osd monitora. Oczywiscie klikam myszka i dalej jest juz normalnie. To samo w intro do SWAT 4 - pozniej jest normalnie. Co ja najlepszego zrobilem i jak przyrocic do poprzedniego stanu. PS. Zanim bawilem sie reforcem to i fifa i swat 4 dzialaly okej(tzn bez tego out of frequency). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Mozliwe ze w fifie i w swacie gra ustawia sobie wyzsza rozdzielczosc. Jesli przydzieliles wlasnie dla tej rozdziałki za duze odswiezanie to monitor nie wyrabia... Zobacz sobie na stronie producenta lub instrukcji od monitora jakie wartosci odswiezania obsuguje dla danej rozdzielczosci i tak ustaw sobie w reforcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...