Skocz do zawartości
KlOsZ4Rd

Co Wybrac?

Rekomendowane odpowiedzi

chce kupic geforce 6600.tylko niewiem jakiego producenta wybrac.bylem jusz zdecydowany na Galaxy 6600 ZALMAN FAN 128 DDR 128 bit 3,6 ale na forum przeczytalem gdzies ze rdzen ladnie idzie w gore ale pamiatki prawie wogole niechca sie podkrecac.czy to prawda?? w kazdym galaxy tak jest??jak nie galaxy to jakiego producenta wybrac??z gory thx za odpowiedz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Dawidsfuturx

winfasta ludzie maja i polecają

ja polecam gigabyte, fajnie sie na nich pamiatki kreca, tlyko kur$wsko głośne chłodzenie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam swoją ze 3 miech i jej nie słysze...Oo

no tak przeciez moze byc cos glosniejszego (zasilacz procek)

ale nie ma co... wszystkie wiatraki na kartach sa glosne i takie pozostana (chyba ze sa jakies specjalne wersje silent czy cos tam, nie mowie o chlodzonych pasywnie)

podlaczcie sam wiatrak to uslyszycie jak to naprawde wyje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym radzil poczekac pare dni na premiere x800gt moze cena 6600 pujdzie w dul albo bedzie sie bardziej oplacalo kupic karte ati:) mysle ze ta karta zmieni obraz kart graficznych tego przedzialu cenowego i wydajnosciowego:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym radzil poczekac pare dni na premiere x800gt moze cena 6600 pujdzie w dul albo bedzie sie bardziej oplacalo kupic karte ati:) mysle ze ta karta zmieni obraz kart graficznych tego przedzialu cenowego i wydajnosciowego:D

to poczekajmy jeszcze z rok to 6600 bedzie za grosze....

nie ma sensu czekac, po pierwsze w przeciagu pierwszego tygodnia nic sie nie zmieni a pozniej co najwyzej cena spadnie o jakies 10pln, oplaca sie czekac|?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...